Naptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa91
TegnapTegnap1209
A hétenA héten3913
A hónapbanA hónapban12376
ÖsszesÖsszes160312

Első diákigazolvány igénylése

Az iskolánkba jelentkező - szeptembertől leendő- első osztályos tanulók a beiratkozáskor igényelhetnek diákigazolványt.

Az igényléshez szükséges 1 db (lehetőleg fekete-fehér) fénykép a gyermekről és 550,-Ft postai úton történő befizetése. Az ehhez szükséges csekk az adatlap része, amit annak kitöltésekor kap meg a szülő. A szükséges adatlapot a beiratkozáskor tölti ki a szülő az iskolatitkár segítségével. Az igénylőlapon ki kell tölteni az igénylő személyes adatait: név, születési hely, dátum, állampolgárság, anyja születéskori neve, lakcím vagy tartózkodási hely, igénylés oka. Nem kötelező, de célszerű kitölteni a mobiltelefonszám, illetve e-mail cím rovatokat is. Az adatlapot a tanuló és a gondviselő is köteles aláírni. Ha a tanuló nem tud írni, akkor a gondviselőnek a saját nevével kell aláírnia az "aláírás" téglalapban az adatlapot. A diákigazolvány ügyfélszolgálathoz való eljuttatásáról az iskola gondoskodik. Az elkészült diákigazolványt szeptemberben kapják meg a tanulók, illetve szüleik - amennyiben addig megérkezik - az első szülői értekezleten. A diákigazolvány kiadását/átvételét aláírással kell igazolni.

Új diákigazolvány igénylése

Új diákigazolványt igényelhet az a tanuló, akinek személyes adataiban változás történt, aki iskolát váltott, akinek az igazolványa megrongálódott, vagy elveszett.

Új diákigazolvány igényléséhez az iskola titkárságán kérhet adatlapot a tanuló, illetve gondviselője. (Az adatlap kitöltésében az iskolatitkár segít.)

Az igényléshez szükséges a tanulóról készült 1 db (lehetőleg fekete-fehér) fénykép. Az igénylés térítési díját - 550,-Ft-ot az adatlappon találhatócsekken postán kell befizetni. Az igénylőlapon ki kell tölteni a tanuló személyes adatait: név, születési hely, dátum, állampolgárság, anyja születéskori neve, lakcím vagy tartózkodási hely, igénylés oka. Nem kötelező, de célszerű kitölteni a mobiltelefonszám, illetve e-mail cím rovatokat is. Az adatlapot a tanuló és a gondviselő is köteles aláírni. A kitöltött, aláírt, fényképpel ellátott igénylőlapot és a befizetést igazoló csekkszelvényt az iskola titkárságán kell leadni. A diákigazolvány ügyfélszolgálathoz való eljuttatásáról az iskola gondoskodik. Az új igazolvány elkészítése kb. két hónapot vesz igénybe, és azt a gyártó az iskolába postázza.. A diákigazolvány elkészültéről az iskolatitkár értesíti a tanulót, illetve gondviselőjét személyesen, vagy az osztályfőnök segítségével. A diákigazolvány kiadását/átvételét aláírással kell igazolni. A tanulói jogviszony megszűnésekor (iskolaváltás, 8.oszt. befejezése) a diákigazolványt az iskolának le kell adni!

Ideiglenes diákigazolvány

Az a tanuló kérheti, akinek állandó diákigazolványa elveszett, tönkrement, vagy adataiban bekövetkezett változás miatt új igazolványt igényelt. Az ideiglenes diákigazolványt az iskolatitkár készíti el. Szükséges hozzá 1 db fénykép, a tanuló személyes adatai. Az igazolvány díja 140,-Ft, amit az elkészítéskor helyben kell fizetni. Az ideiglenes diákigazolvány 60 napig érvényes. Az érvényesség lejárta, illetve az állandó igazolvány átvétele esetén az ideiglenes igazolványt vissza kell adni!

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA

Kérem kattintson a képre.