Naptár

Július 2018
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa250
TegnapTegnap1572
A hétenA héten1822
A hónapbanA hónapban7777
ÖsszesÖsszes21792

Fontos információk!


Szuper Suli Alapítvány 1% Felajánlás

Adószám: 18015827-1-42

(megtekintéshez kérem kattintson IDE)   


Megtekintés nagyobb méretben


Megtekintés nagyobb méretben


Felhívás!


Nyári napközis tábor

Szülői nyilatkozat


Felvételi körzetek

Szülői felügyelet tájékoztató

NYILATKOZAT szülői felügyeleti jogról

Kedves Szülők, Diákok!     

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Zsámbokréty Zénó, rákosligeti közösségért tenni akaró polgár által alapított és támogatott új iskolai alapítványunkat, a Gregoros Tálentumok Alapítványt a Fővárosi Bíróság bejegyezte és az 2015. októberében megkezdte működését. 

Az Alapítvány fő célja a rákosmenti Gregor József Általános Iskola kiemelkedő testi és szellemi képességekkel rendelkező diákjainak tehetséggondozása, különös tekintettel a nehéz sorsú gyermekekre.

Ezt elsődlegesen a tehetségek felkutatásával, tehetséggondozásával, versenyekre való felkészítésével, illetve azokon való részvétellel kívánja támogatni.

Mindezek mellett támogatni kívánja:az iskola hagyományos kulturális programjait; a tanulók testi és szellemi fejlődését; a környezettudatos nevelést; sporttevékenységek szervezését; a diákönkormányzat munkáját; az iskola nevelési-oktatási feltételeinek javítását, fejlesztését; műszaki-technikai és egyéb eszközök beszerzését; táborok, tanulmányutak támogatását; pályázatokon való részvételt;pedagógusok felkészítő munkájának ösztönzése, elismerése; a művészeti - kiemelten a zenei és képzőművészeti – nevelést; matematikai tehetséggondozást; más intézményekkel való kapcsolattartást; tanulói-, pedagógus díj alapítását; más helyi civil szervezetekkel, egyházakkal való együttműködést.

 

A Gergoros Tálentumok Alapítvány alapítója minden tanév végén elismerő díjat ad át az abban a tanévben a legeredményesebb alsós és felsős tanuló részére, illetve egy felkészítő pedagógusnak is. A díjazottak személyére az osztályközösségek, a szülők és a pedagógusok javaslata alapján a Kuratórium tesz javaslatot az Alapító felé, akinek egyetértési joga van. A díjat minden évben az Alapító adja át a tanévzáró ünnepségen.

Kérjük, hogy amennyiben az alapítvány céljaival azonosulni tud, vagy szeretné, hogy gyermeke a tehetségeket felkutató, rájuk fokozottan odafigyelő, őket fejlesztő, még jobban felszerelt iskolában tanulhasson, és az Ön vagy munkahelye anyagi helyzete ezt megengedi, akkor kérjük, segítse a Kuratórium munkáját anyagi vagy egyéb támogatással.

Támogatását eljuttathatja alábbi az folyószámlára:

OTP Bank Nyrt: 11717009-20044679

utalással vagy az Alapítványtól beszerezhető csekken, melyet az iskola titkárságán kérhet.

Az Alapítvány kuratóriumának tagjai:

·         Rózsahegyi Péter - elnök

·         Bella Tibor 

·         Kecskeméti Katalin

·         Mezei Brigitta

·         Dr. Neményi Réka

·         Tamás Eszter - titkár

·         Paskáné Medve Emőke (a munkában részt vesz)

A Gregoros Tálentumok Alapítványról az alábbi linken találhatnak további információkat:

http://www.gregorsuli.hu/segito-szervezetek/alapitvanyok/gregoros-talentumok.html

 

Az Alapítvány elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapest, 2016. január 11.

Előre is köszönjük támogatását!

A Gregoros Tálentumok Alapítvány kuratóriuma

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA