Naptár

May 2018
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Erasmus blog

Fontos információk!


Szuper Suli Alapítvány 1% Felajánlás

Adószám: 18015827-1-42

(megtekintéshez kérem kattintson IDE)   

Felhívás!


Nyári napközis tábor

Szülői nyilatkozat


Felvételi körzetek

Szülői felügyelet tájékoztató

NYILATKOZAT szülői felügyeleti jogról

Beiskolázás
 

Nagy büszkeséggel osztjuk meg az örömhírt, mely szerint iskolánk

a Nemzeti Tehetségsegítő Tanácstól 2018. március 24-én átvehette az

 „Akkreditált Kiváló Tehetségpont”

minősítést igazoló oklevelet.

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Az iskola SULIX rendszere a HTTPS protokollt használja a biztonságos használat érdekében.

A böngészővel való elérése https kapcsolaton keresztül történik, mely során a böngésző a szerver tanúsítványát is leellenőrzi. Ennek során ön az admin panel kezdőoldala helyett sajnos egy "tanúsítványhiba" hibaüzenettel fog találkozni.
Ez valójában nem hiba, csak a böngészőprogram a szerverünk tanúsítványát nem fogadja el érvényesnek, ezért biztonsági okokból figyelmeztetést küld. Ezt a figyelmeztetést tovább kell lépni - vagy bizonyos böngészők esetén beállítható, hogy a szerverünk tanúsítványa megbízható, így a továbbiakban nem küld figyelmeztetést a böngésző.

Az alábbiakban a leggyakrabban használt böngészők esetében (Internet Explorer, Mozilla Firefox  Google Crhome, illetve Opera) ismertetjük a teendőket:

1. Internet Explorer

Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kérjük kattintson a "Továbblépés erre a webhelyre" linkre és megjelenik a kívánt oldal.

alt

Sajnos Internet Explorer esetén nincs lehetőség a tanúsítványhibából eredő figyelmeztetés kikapcsolására, így ön minden egyes alkalommal találkozni fog ezzel a hibaüzenettel.

 

2. Mozilla Firefox

Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattintson a "Megértettem a kockázatokat" linkre, majd a megjelenő szöveg alatt a "Kivétel hozzáadása" gombra.

alt

A megjelenő ablakban tegyen pipát a "Kivétel megőrzése" jelölőnégyzetbe (ha böngészőjében nincs beállítva az előzmények megőrzése, akkor ez a jelölőnégyzet nem aktív), majd kattintson a "Biztonsági kivétel megerősítése" gombra és megjelenik a kívánt oldal.
Amennyiben böngészője megőrzi a böngészési előzményeket, akkor többet nem fog kapni biztonsági figyelmeztetést az admin panel illetve a statisztikai oldal elérésekor.

 

3. Google Chrome

 Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattintson a "Továbblépés" gombra és megjelenik a kívánt oldal.

alt

Sajnos Google Chrome esetén nincs lehetőség a tanúsítványhibából eredő figyelmeztetés kikapcsolására, így ön minden egyes alkalommal találkozni fog ezzel a hibaüzenettel.

 

4. Opera böngésző beállítása

 Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattinson a "biztonság" fülre.

alt

A megjelenő ablakban, tegyen pipát a "Jegyezze meg a választást ehhez a tanúsítványhoz" jelölőnégyzetbe, majd kattintson az "Elfogad" gombra.

alt

Ezt követően megjelenik a kívánt oldal, valamint a böngésző többet nem küld biztonsági figyelmeztetést az oldal elérésekor.

eKréta belépés

Tanker online magazin

Tehetségpont