Naptár

Július 2018
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa250
TegnapTegnap1572
A hétenA héten1822
A hónapbanA hónapban7777
ÖsszesÖsszes21792

Fontos információk!


Szuper Suli Alapítvány 1% Felajánlás

Adószám: 18015827-1-42

(megtekintéshez kérem kattintson IDE)   


Megtekintés nagyobb méretben


Megtekintés nagyobb méretben


Felhívás!


Nyári napközis tábor

Szülői nyilatkozat


Felvételi körzetek

Szülői felügyelet tájékoztató

NYILATKOZAT szülői felügyeleti jogról

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Az iskola SULIX rendszere a HTTPS protokollt használja a biztonságos használat érdekében.

A böngészővel való elérése https kapcsolaton keresztül történik, mely során a böngésző a szerver tanúsítványát is leellenőrzi. Ennek során ön az admin panel kezdőoldala helyett sajnos egy "tanúsítványhiba" hibaüzenettel fog találkozni.
Ez valójában nem hiba, csak a böngészőprogram a szerverünk tanúsítványát nem fogadja el érvényesnek, ezért biztonsági okokból figyelmeztetést küld. Ezt a figyelmeztetést tovább kell lépni - vagy bizonyos böngészők esetén beállítható, hogy a szerverünk tanúsítványa megbízható, így a továbbiakban nem küld figyelmeztetést a böngésző.

Az alábbiakban a leggyakrabban használt böngészők esetében (Internet Explorer, Mozilla Firefox  Google Crhome, illetve Opera) ismertetjük a teendőket:

1. Internet Explorer

Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kérjük kattintson a "Továbblépés erre a webhelyre" linkre és megjelenik a kívánt oldal.

alt

Sajnos Internet Explorer esetén nincs lehetőség a tanúsítványhibából eredő figyelmeztetés kikapcsolására, így ön minden egyes alkalommal találkozni fog ezzel a hibaüzenettel.

 

2. Mozilla Firefox

Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattintson a "Megértettem a kockázatokat" linkre, majd a megjelenő szöveg alatt a "Kivétel hozzáadása" gombra.

alt

A megjelenő ablakban tegyen pipát a "Kivétel megőrzése" jelölőnégyzetbe (ha böngészőjében nincs beállítva az előzmények megőrzése, akkor ez a jelölőnégyzet nem aktív), majd kattintson a "Biztonsági kivétel megerősítése" gombra és megjelenik a kívánt oldal.
Amennyiben böngészője megőrzi a böngészési előzményeket, akkor többet nem fog kapni biztonsági figyelmeztetést az admin panel illetve a statisztikai oldal elérésekor.

 

3. Google Chrome

 Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattintson a "Továbblépés" gombra és megjelenik a kívánt oldal.

alt

Sajnos Google Chrome esetén nincs lehetőség a tanúsítványhibából eredő figyelmeztetés kikapcsolására, így ön minden egyes alkalommal találkozni fog ezzel a hibaüzenettel.

 

4. Opera böngésző beállítása

 Az admin panel vagy a statisztika oldal elérésénél ön az alábbi figyelmeztetést láthatja a böngésző ablakában. Kattinson a "biztonság" fülre.

alt

A megjelenő ablakban, tegyen pipát a "Jegyezze meg a választást ehhez a tanúsítványhoz" jelölőnégyzetbe, majd kattintson az "Elfogad" gombra.

alt

Ezt követően megjelenik a kívánt oldal, valamint a böngésző többet nem küld biztonsági figyelmeztetést az oldal elérésekor.

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA