Naptár

Július 2018
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa74
TegnapTegnap1572
A hétenA héten1646
A hónapbanA hónapban7601
ÖsszesÖsszes21616

Fontos információk!


Szuper Suli Alapítvány 1% Felajánlás

Adószám: 18015827-1-42

(megtekintéshez kérem kattintson IDE)   


Megtekintés nagyobb méretben


Megtekintés nagyobb méretben


Felhívás!


Nyári napközis tábor

Szülői nyilatkozat


Felvételi körzetek

Szülői felügyelet tájékoztató

NYILATKOZAT szülői felügyeleti jogról


alt

Iskolánk nyílt tanítási óráinak időpontja megváltozott!

 

Az új időpont:

2013. február 19. kedd

 

NYÍLT TANÍTÁSI ÓRÁINKRA

a Kedves Szülőket várjuk:

 

Tisztelt Szülői Munkaközösségi Tagok!

 

Tisztelettel meghívjuk Önöket

2012. február 21-én (kedden) 17.30 órakor kezdődő összejövetelünkre,

melynek témája

az elmúlt félév szakmai munkája és az előttünk álló feladatok.

Helyszín: új épület könyvtár

Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

 

Az iskola vezetősége

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak, akik részvételükkel, ajándékaikkal hozzájárultak a Bálint Napi Bál jó hangulatához, sikeréhez!

Kiemelt támogatóink névsora:

A „Tiszán innen, Dunán túl” Népdaléneklési Verseny minden évben jó lehetőséget biztosít hagyományaink ápolására és tanulóink megmérettetésére. A felmenő rendszerű verseny iskolai fordulóján közel harminc diákunk énekelt népdalt, akik közül húsz fő képviselte iskolánkat a kerületi fordulón. A három kategóriában induló versenyzőket itt már szakemberekből álló zsűri értékelte: Nits Márta, a verseny egyik főszervezője és Dr. Lázár Zoltánné. Iskolánk tanulói ebben a tanévben is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a kerületi versenyen!

Iskolánk Diákönkormányzata „Ép testben…” címmel egészségvédelmi programsorozatot indított. A program célja, hogy felhívjuk diákjaink figyelmét saját egészségük megóvására, az egészséges életmód fontosságára. Lehetőséget biztosítunk, hogy meghívott szakemberekkel beszélgethessenek az őket érintő és érdeklő kérdésekről.

A kerületi komplex rajzversenyen 3. helyezett lett Kiss-Dobos Tünde 4.z osztályos tanuló, és 1. helyezést ért el Tóth Boróka 4.z osztályos tanuló.
Boróka a „Védd a természetet!” elnevezésű, kerületi Fidelitas által szervezett rajzpályázaton is első helyezést ért el. Varga Kitti 4.a osztályos tanulónk ugyanezen a pályázaton különdíjat kapott.
Felkészítő tanáruk: Szeifner Judit volt.

FARSANGI BÁL A GREGORBAN


2012. február 17-én rendeztük farsangi délutánunkat a felső tagozatos diákok részére. Több éves hagyományt követve az osztályok izgalmas műsorokkal készültek osztályfőnökeik segítségével erre az alkalomra. A rajzfilmek világából merítve különleges „utazásra” kalauzolták az érdeklődő nézőket.

Komposztálás? Természetesen!

 

2012. január végén filmvetítéssel egybekötött előadáson vettek részt alsós és érdeklődő felsős diákjaink az iskola aulájában.

2012. január 25-én rendezték meg a ’Tiszán innen Dunán túl Népdalverseny’ kerületi fordulóját. Iskolánk tanulói ebben a tanévben is lelkesen készültek a megmérettetésre.

Kerületi rajzverseny

A kerületi rajzverseny - csakúgy, mint az előző évben - a Laborcz Ferenc Általános Iskolában került megrendezésre 2012. január 26-án.

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA