Naptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa111
TegnapTegnap1314
A hétenA héten2642
A hónapbanA hónapban26669
ÖsszesÖsszes90615

Fontos információk!


Nyílt nap a felső tagozaton!

Nyílt napunkra szeretettel várjuk a leendő 5. osztályos gyermekek szüleit is!


Nagyobb méretben való megtekintés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció meneteNagyobb méretben való megtekintés


alt

Iskolánk nyílt tanítási óráinak időpontja megváltozott!

 

Az új időpont:

2013. február 19. kedd

 

NYÍLT TANÍTÁSI ÓRÁINKRA

a Kedves Szülőket várjuk:

 

Tisztelt Szülői Munkaközösségi Tagok!

 

Tisztelettel meghívjuk Önöket

2012. február 21-én (kedden) 17.30 órakor kezdődő összejövetelünkre,

melynek témája

az elmúlt félév szakmai munkája és az előttünk álló feladatok.

Helyszín: új épület könyvtár

Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

 

Az iskola vezetősége

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak, akik részvételükkel, ajándékaikkal hozzájárultak a Bálint Napi Bál jó hangulatához, sikeréhez!

Kiemelt támogatóink névsora:

A „Tiszán innen, Dunán túl” Népdaléneklési Verseny minden évben jó lehetőséget biztosít hagyományaink ápolására és tanulóink megmérettetésére. A felmenő rendszerű verseny iskolai fordulóján közel harminc diákunk énekelt népdalt, akik közül húsz fő képviselte iskolánkat a kerületi fordulón. A három kategóriában induló versenyzőket itt már szakemberekből álló zsűri értékelte: Nits Márta, a verseny egyik főszervezője és Dr. Lázár Zoltánné. Iskolánk tanulói ebben a tanévben is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a kerületi versenyen!

Iskolánk Diákönkormányzata „Ép testben…” címmel egészségvédelmi programsorozatot indított. A program célja, hogy felhívjuk diákjaink figyelmét saját egészségük megóvására, az egészséges életmód fontosságára. Lehetőséget biztosítunk, hogy meghívott szakemberekkel beszélgethessenek az őket érintő és érdeklő kérdésekről.

A kerületi komplex rajzversenyen 3. helyezett lett Kiss-Dobos Tünde 4.z osztályos tanuló, és 1. helyezést ért el Tóth Boróka 4.z osztályos tanuló.
Boróka a „Védd a természetet!” elnevezésű, kerületi Fidelitas által szervezett rajzpályázaton is első helyezést ért el. Varga Kitti 4.a osztályos tanulónk ugyanezen a pályázaton különdíjat kapott.
Felkészítő tanáruk: Szeifner Judit volt.

FARSANGI BÁL A GREGORBAN


2012. február 17-én rendeztük farsangi délutánunkat a felső tagozatos diákok részére. Több éves hagyományt követve az osztályok izgalmas műsorokkal készültek osztályfőnökeik segítségével erre az alkalomra. A rajzfilmek világából merítve különleges „utazásra” kalauzolták az érdeklődő nézőket.

Komposztálás? Természetesen!

 

2012. január végén filmvetítéssel egybekötött előadáson vettek részt alsós és érdeklődő felsős diákjaink az iskola aulájában.

2012. január 25-én rendezték meg a ’Tiszán innen Dunán túl Népdalverseny’ kerületi fordulóját. Iskolánk tanulói ebben a tanévben is lelkesen készültek a megmérettetésre.

Kerületi rajzverseny

A kerületi rajzverseny - csakúgy, mint az előző évben - a Laborcz Ferenc Általános Iskolában került megrendezésre 2012. január 26-án.

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA