Naptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa366
TegnapTegnap857
A hétenA héten2985
A hónapbanA hónapban23359
ÖsszesÖsszes123798

Fontos információk!


Figyelem! Változás!

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy 2018. november 26-án, hétfőn iskolánkban intézményvezető-választás lesz, ezért ezen a napon tanítás nélküli munkanapot tartunk.

Az ügyeletet igénylő gyermekek számára a befizetés alapján az étkezést biztosítjuk. Akik nem kérnek ügyeletet, a nov. 26-i napot a jövő heti ebédbefizetésnél jelezzék, és nekik azt jóváírjuk.

Igényeiket kérjük, az osztályfőnök felé jelezzék november 12. hétfőig! (Hajnali ügyeletet igényel-e, ill. délután meddig marad a gyermek.)

Iskolavezetés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció meneteNagyobb méretben való megtekintés

Gregoriális 2013.

 

 

Hatodik alkalommal került megrendezésre a Gregoriális. A hűvös idő miatt az iskola területén ünnepelt kicsi és nagy, papa, mama, gyerekek és unokák. A kissé hűvös, de napsütéses időjárás, és persze a sokféle színes program sokakat vonzott. Voltak jól ismert látványosságok, kézműves foglalkozás, kenyérlángos, sportprogramok, polgárőr- és rendőrautó. Iskolánk diákjai látványos produkciókkal bizonyították, hogy nem csak a tanulásban tehetségesek, hanem a táncban is megállják a helyüket. A színes forgatagban mindenki megtalálhatta a neki tetsző szórakozást. Izgalmas kutyabemutató, kerékpáros ügyességi próbatétel, pergő dobok, hagyományos magyar harcművészet, röplabda, festés, szövés, ragasztás, hajtogatás, tánc és zene tette felejthetetlenné a Gregor József emlékére, és szellemiségének megfelelően vidám hangulatban lezajlott iskolai rendezvényt.

 

 

„A tanya olimpia nagyon jó ötlet. A táncbemutató és a pólófestés is jó volt.”

Egy negyedikes tanuló

 

 

Helytörténeti vetélkedő volt a hivatalos neve annak a játéknak, aminek az alapgondolatával szólítottuk meg a jelenlévőket.
„Amit tudni érdemes…” a kerületünkről, iskolánkról- ez fogalmazódott meg a kérdésekben. Nagyon sokan szívesen vették magukhoz a feladatlapot, és egyénileg, családosan vagy osztályközösségeken belül keresték a válaszokat.
Játéknak tekintették, de megható komolysággal keresték a jó megoldást.
Gratulálunk a Kulcsár, a Szörényi, a Siket, a Vigvári, a Barta, a Holló családoknak, a 4.z osztályközösségének.
Egyénileg Balog Katica 6.b tanulónak, Hazay Annamária édesanyának és Gold Gréta édesanyának.
A legrövidebb idő alatt a legtöbb jó megoldást a Szörényi családtól kaptuk.

Mindenkinek gratulál Gácsiné Hajas Anikó és Ligeti Magdolna

 

 

„Nekem az nem tetszett, hogy nem volt főzőverseny. Bárcsak lett volna vattacukor és vizicsúszda.”

Egy negyedikes tanuló.

 

 

Gyűjtés a Noé Állatotthonnak

Idén is hagyományosan az Állatok Világnapja környékén a Gregoriálison rendeztük meg az adománygyűjtést a Noé Állatotthon gazdátlan lakóinak. Rengeteg „finomság” gyűlt össze, ezért köszönet és hála mindenkinek, aki fontosnak érezte az adományozást ezen a napon.

A szervezők

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA