Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa440
TegnapTegnap721
A hétenA héten3993
A hónapbanA hónapban9933
ÖsszesÖsszes139719

Fontos információk!


 Tisztelt Szülők!

A karácsonyi hangversenyre a támogatói jegyek elfogytak.

Kérjük, hogy e miatt már ne fáradjanak be az iskolába!

Köszönettel:

az iskola vezetősége


Áldott, békés karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet kíván az iskola vezetősége és pedagógusai!

Nagyobb méretben való megtekintés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció menete


Nagyobb méretben való megtekintés

Kerületi atlétika verseny

Az I. korcsoport fiú és lány csapata is ezüstérmet szerzett. A fiúcsapat versenyzői Bak Roland, Horváth Gergely, Végvári Adrián, Kiss Ádám, Nyikos András, Magyar Tibor,

alt

a lánycsapat játékosai pedig Havas Lili, Surányi Fruzsina, Essősy Lea, Herczku Milla, Bartosik Csenge és Mogyorósy Lili voltak.

 alt 

 

A II. korcsoport fiú csapata a harmadik helyen végzett a közös megmérettetésen, így Simon Mátyás, Tóth Barnabás, Bőr Bence, Pásztor István, Kardos Olivér és Rentkó Martin is dobogóra állhattak.

 alt 

A III. korcsoport fiú és lány csapata, Egri Ágoston, Cziráki Balázs, Rakusz Bence, Farkas György, Szilágyi Márk, valamint Baráth Míra, Sturovics Orsolya, Markó Mirtill, Somogyi Lívia, Huszár Lili, Varga Renáta is harmadik helyet értek el, így ez a két csapat bronzéremmel lett gazdagabb.

 alt 

Az összetett egyéni számokban is szép eredmények születtek. Az I. korcsoportban Havas Lili harmadik. a III. korcsoportban fiúk közül  alt Egri Ágoston, lányoknál  alt Baráth Míra második helyezett lett.

A III. korcsoportban induló  alt Rakusz Bence a 60 és 600 méteres futás versenyszámokban is jeleskedett, és ezüst- illetve bronzérmet nyert. Egri Ágoston a távolugrásban harmadik helyezést ért el,  alt Cziráki Balázs aranyérmet szerzett kislabdahajításban, a lányok közül pedig Baráth Míra lett a 600 méteres távfutás első, altMarkó Mirtill a kislabdahajítás harmadik helyezettje.

A IV. korcsoportban többen is az első három között végeztek: a fiúk közül összetett egyéniben altCzegezi Zalán arany-, míg a lányoknál Szűcs Fanni bronzérmet szerzett. 100 méteres futásban Czegezi Zalán harmadik, kislabdahajításban pedig első, 800 méteres futásban altVaczkó Gábor első, altSomogyi István harmadik helyezést értek el. A lányok is gyorsak voltak: 100 méteren altSzűcs Fanni bizonyult a harmadik legjobbnak, 800 méteres távon altSzabó Viktória állhatott a dobogó harmadik fokára. A súlylökés ezüstérmese Szűcs Fanni, aki kislabdahajításban aranyérmet szerzett.

Minden dobogós helyezettnek gratulálunk az elért eredményekhez, büszkék vagyunk rátok!

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA