Naptár

Június 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa207
TegnapTegnap1507
A hétenA héten5019
A hónapbanA hónapban6557
ÖsszesÖsszes6557

Fontos információk!


Szuper Suli Alapítvány 1% Felajánlás

Adószám: 18015827-1-42

(megtekintéshez kérem kattintson IDE)   


Megtekintés nagyobb méretben


Felhívás!


Nyári napközis tábor

Szülői nyilatkozat


Felvételi körzetek

Szülői felügyelet tájékoztató

NYILATKOZAT szülői felügyeleti jogról

„ÉP TESTBEN…” – AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT

Első klubdélutánunk központi témája a mozgás és a sport volt, ahol vendégeink között köszöntöttük Martinek János többszörös olimpiai bajnok öttusázót, Szegedi Janka volt diákunkat, a Testnevelési Egyetem hallgatóját, Wehovszky Vivien végzős diákunkat, a magyar ritmikus gimnasztika válogatott tagját valamint Soós Zsolt testnevelő tanárunkat. Sikeres sportemberekként meséltek saját tapasztalataikról, élményeikről, sikereikről. A délután során sok érdekes kérdés merült fel a szabadidős sporttal, versenysporttal, az aktív sport tanulásra és teljesítményre gyakorolt hatásával kapcsolatban. Martinek János készségesen válaszolt az olimpiai felkészüléssel, a versenyekkel kapcsolatos kérdéseinkre. A diáksportban is jártas szakemberként beszélt az iskolák közötti versenyek lehetőségeiről, jelentőségéről. Soós Zsolt az iskola és a kerület adottságait vázolta fel.

Diákjaink előzetesen felmérést készítettek osztályaikban arról, hogy hányan sportolnak rendszeresen, és ez milyen sportágakat érint. Nagy örömünkre szolgált, hogy az osztályok átlagosan 2/3-a aktív sportoló, emellett többen szabadidejükben rendszeresen mozognak. A sportágak széles választékát, 49 sportágat sikerült összegyűjtenie tanulóinknak, amelyeket egyesületi szinten vagy alkalmilag űznek saját örömükre és egészségük védelmének érdekében.

A délután különleges élménye volt, hogy Martinek János elhozta magával olimpiai érmeit, amiket a gyerekek nemcsak megnézhettek, de kézbe is foghattak.

Örömmel vettük, hogy programunkon az osztályok képviselői mellett megjelentek iskolánk tanárai és érdeklődő szülők is.

Következő alkalommal délutáni beszélgetésünk középpontjában az egészséges táplálkozás áll. Terveink szerint a vendégek között helyet foglal majd dietetikus szakember, mesterszakács, az iskolai büfé vezetője és olyan sportember, akinek különösen figyelnie kell az étrendjére. A március közepére tervezett délutánunkra is szeretettel várunk minden érdeklődőt!

                                                           A Gregor József Általános Iskola Diákönkormányzata,

                                                                       Dávid Krisztina, a DÖK segítő tanára

 

Képek

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA