Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa263
TegnapTegnap659
A hétenA héten4475
A hónapbanA hónapban10415
ÖsszesÖsszes140201

Fontos információk!


 Tisztelt Szülők!

A karácsonyi hangversenyre a támogatói jegyek elfogytak.

Kérjük, hogy e miatt már ne fáradjanak be az iskolába!

Köszönettel:

az iskola vezetősége


Áldott, békés karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet kíván az iskola vezetősége és pedagógusai!

Nagyobb méretben való megtekintés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció menete


Nagyobb méretben való megtekintés

Rajzkiállítás – Tudomány és Művészet

A témák között volt olyan, amely már a múltban is foglalkoztatta az embereket: milyen jövő vár ránk? Vajon gépesített, gyáriasított, futurisztikus robotokkal és intelligens házakkal? Vagy egy „zöldebb”, környezettudatosabb módon fogunk élni? Megpróbáltuk ez utóbbi felé terelni a diákokat, de megmutatni a másik – nem feltétlenül rossz – lehetőséget is. Ezen kívül megjelennek a kiállításon olyan képek is, amik az újkori felfedezésekhez, gépekhez kötődnek. A mikroszkóp alatt vizsgált környezetet érdekesnek találták és sok érdekes kép született ebből a témakörből is.

A nagyobbaknak pedig egy olyan stílus is felkeltette az érdeklődését, ami a régi korba vezeti vissza a modern tudomány vívmányait. Ezt a stílust nevezik steampunk-nak (gőzpunk), a nevéből eredően valahova a gőzgépek korába helyezi vissza az újdonságokat (például a telefont, léghajókat és űrhajókat). Akik olvasták és szeretik Verne regényeit, bizonyára találnak kedvükre való képeket a kiállításon.

A kiállítást Fohsz Tivadar alpolgármester nyitotta meg. A gyermekek munkái május 26-ig tekinthetők meg a Vigyázó Sándor Művelődési Ház Ballonyi Galériájában. Ezúton is köszönjük Rózsahegyi Péter, Rákosliget önkormányzeti képviselőjének anyagi támogatását, a kiállítás létrehozását Szeifner Katalin, Szeifner Judit és Czifra Éva tanárnőknek, a megnyitó műsort szervező kollégák, a műsorban résztvevők, valamint a kiállítás berendezésében segítő kezek munkáját.

altalt

alt

 

További képek

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA