Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa263
TegnapTegnap659
A hétenA héten4475
A hónapbanA hónapban10415
ÖsszesÖsszes140201

Fontos információk!


 Tisztelt Szülők!

A karácsonyi hangversenyre a támogatói jegyek elfogytak.

Kérjük, hogy e miatt már ne fáradjanak be az iskolába!

Köszönettel:

az iskola vezetősége


Áldott, békés karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet kíván az iskola vezetősége és pedagógusai!

Nagyobb méretben való megtekintés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció menete


Nagyobb méretben való megtekintés

"Attila harcosai" a Hagyományőrző Akadályversenyen


Az immár 4. alkalommal megrendezett „Ősmagyar Hagyományőrző Akadályverseny” résztvevőiként a csapat – az „Attila harcosai” névhez méltóan - ELSŐ helyezést ért el a nem megszokott versenyszámokban – dárdahajítás, célba dobás karikával és bottal, reflexíj íjászat, harci csillag dobás, menetelés, népdaléneklés (ezt azért még gyakorolni kell ), akadály- és sorversenyek, és nem utolsósorban a rovásírásos fordításban – kiemelkedőt teljesítve.
Csapatunk példát mutatott a többieknek a felkészülés alaposságától kezdve, az összetartáson át - ami különösen fontos egy ilyen nagy múltra visszatekintő nemzet ifjú „harcosaiként” - a Gregoros póló, mint közös szimbólum viseléséig bezárólag.
Csapatunk elhatározta, hogy mindenképpen részt vesz a jövő évi versenyen is, és felvetődött egy hasonló nap megtartásának ötlete saját berkeken belül, amihez ismét jó muníció lesz a csapatnak és felkészítő tanárának elszántsága.
Kedves olvasóinknak is javasoljuk a jövő évi naptárjukba e neves nap berovását, hiszen a kiemelkedően érdekfeszítő versenyszámok mellett találkozhatnak a rovásírás, hagyományőrzés neves hazai képviselőivel, a nem mindennapit teljesítő szervezőkkel, és maguk is aktív részeseivé válhatnak nagy múltú nemzetünk hagyományokon alapuló mindennapjainak…

Szabó Zoltán

(szülő 3. b)

 

A kis harcosok:

Szabó Attila, Kardos Bálint, Tóth Barnabás, Németh Martin, Havasiné Ambrus Andrea, Dulai Tamás, Kardos Olivér, Medgyesi Márk, Csillag Péter, Finta András
 

alt

altaltaltTovábbi képek

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA