Naptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa644
TegnapTegnap845
A hétenA héten5659
A hónapbanA hónapban18448
ÖsszesÖsszes118887

Fontos információk!


Figyelem! Változás!

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy 2018. november 26-án, hétfőn iskolánkban intézményvezető-választás lesz, ezért ezen a napon tanítás nélküli munkanapot tartunk.

Az ügyeletet igénylő gyermekek számára a befizetés alapján az étkezést biztosítjuk. Akik nem kérnek ügyeletet, a nov. 26-i napot a jövő heti ebédbefizetésnél jelezzék, és nekik azt jóváírjuk.

Igényeiket kérjük, az osztályfőnök felé jelezzék november 12. hétfőig! (Hajnali ügyeletet igényel-e, ill. délután meddig marad a gyermek.)

Iskolavezetés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció meneteNagyobb méretben való megtekintés

Aranyos sikereink a Tiszán innen, Dunán túl népdalversenyen

A kerületi fordulót januárban rendezték meg a hagyományőrző Szlovák Klub és Rákosmente Önkormányzata Oktatási Hivatalának támogatásával. A kerület iskoláinak dalosai közül sokan örülhettek arany és ezüst okleveleknek, ez is mutatta a verseny magas színvonalát. A gregorosok hét arany oklevéllel térhettek haza a kerületi megmérettetésről, emellett – mint a legtöbb versenyzőt felvonultató iskola – elnyerték a Keresztúr Hagyományőrző Kör által alapított „Énekeljünk Népdalt!” vándorserleget is. A zsűri döntése alapján kerületünket az iskola négy produkciója képviselte különböző kategóriákban a budapesti versenyen. A Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium dísztermében rendezett forduló az 5.-6. évfolyamosok számára egyben a döntőt jelentette, mert ennek a korosztálynak nem rendeznek országos fordulót.

A gyerekek neves szakemberek előtt mutatták be produkcióikat. A zsűri tagjai Bodza Klára, Sebestyénné Farkas Ilona, Navratil Andrea és Vakler Anna voltak. Az eredmények itt is igazolták a diákok felkészültségét. Szóló ének kategóriában Bándoli Réka (8.z, felkészítő tanára: Gordos Anna) ezüst, Mályi Borbála (6.z) arany oklevelet, kisegyüttesként Mályi Borbála és Tarpataki Dalma (6.z) kiemelt arany oklevelet, a „Bölcsőcske” énekegyüttes (Mályi Borbála, Novák Anett, Pesthy Julianna, Pesthy Zsuzsanna, Tari Alexandra, Tarpataki Dalma, Zichy Anna, Zrubka Zsófia 6.z) – arany oklevelet nyert, felkészítő tanáruk, Dávid Krisztina nem kis örömére. A felkészítésben sok segítséget nyújtott Sándor Ildikó, akinek ezúton is köszönjük munkáját!

A gyermekek eredményeire nemcsak iskolájuk, hanem a kerület is büszkén tekinthet.

Zenei tevékenységükhöz további sok sikert kívánunk!

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA