Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa255
TegnapTegnap659
A hétenA héten4467
A hónapbanA hónapban10407
ÖsszesÖsszes140193

Fontos információk!


 Tisztelt Szülők!

A karácsonyi hangversenyre a támogatói jegyek elfogytak.

Kérjük, hogy e miatt már ne fáradjanak be az iskolába!

Köszönettel:

az iskola vezetősége


Áldott, békés karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet kíván az iskola vezetősége és pedagógusai!

Nagyobb méretben való megtekintés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció menete


Nagyobb méretben való megtekintés

Az idén sem maradt el a farsangi bál...


Zenés összeállítások keretében ellátogathattunk Párizs főterére, a bolondok ünnepére, majd Eldorádó aranyvárosán át a Macskafogó szereplőihez érkeztünk Egérvárosba. Képzeletbeli utazásunk következő állomása Kína volt, ahol Mulan segítségével legyőztük a hun sereget. Innen egyenesen a hét törpe házához jutottunk, meglátogatva Hófehérkét. A forró szavannán maga az Oroszlánkirály fogadott bennünket, hűsölni pedig a tenger mélyére, az álmodozó kis hableányhoz mentünk. Kis tündérpor segítségével átrepültünk Sohaországba, ahonnan repülő szőnyegen jutottunk utolsó állomásunkra, a mesés keletre, Aladdin világába.
Az osztályok szórakoztató bemutatói alatt a nyolcadikos diákok izgatottan készülődtek, hogy közös keringőjükkel valódi báli hangulatot varázsoljanak elénk. Majzik Anna tanárnő felkészítésével hónapokon át gyakoroltak erre az alkalomra, és a látványos koreográfia, a lányok hófehér ruhái és a fiúk eleganciája meg is hozták számukra a megérdemelt sikert.
A jelmezversenyen kreatív, egyéni ötletekben gyönyörködhettünk. A fődíjakat a „Rubik-téglatest”, a bagoly, a csikós „legény”, a sportmagazin az év sportolójával a címlapon és a KISS együttes gitárosa nyerték el a tiszteletreméltó zsűritől. A jelenlévők tombola nyereményeknek is örülhettek, amelyeket a Vectra-Line Irodaszer, a Graph-Art kiadó, az Esztergomi Ásványmúzeum, az iskolai büfé és az iskola diákönkormányzata jóvoltából vehettek át a szerencsés nyertesek.
A rendezvény vidám táncmulatsággal zárult, ahol a zenét Medve István stúdiósunk segítségével nyolcadikos „DJ-nk”, Gruber Balázs szolgáltatta.
Ezúton köszönjük minden kollégánknak a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségét, valamint a szülők támogatását a jelmezek és díszletek elkészítésében. Külön köszönjük az 5.b osztály szüleinek, hogy gondoskodtak a rendezvény alatt az energiapótlást szolgáló farsangi finomságokról!

 

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA