Naptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa654
TegnapTegnap845
A hétenA héten5669
A hónapbanA hónapban18458
ÖsszesÖsszes118897

Fontos információk!


Figyelem! Változás!

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy 2018. november 26-án, hétfőn iskolánkban intézményvezető-választás lesz, ezért ezen a napon tanítás nélküli munkanapot tartunk.

Az ügyeletet igénylő gyermekek számára a befizetés alapján az étkezést biztosítjuk. Akik nem kérnek ügyeletet, a nov. 26-i napot a jövő heti ebédbefizetésnél jelezzék, és nekik azt jóváírjuk.

Igényeiket kérjük, az osztályfőnök felé jelezzék november 12. hétfőig! (Hajnali ügyeletet igényel-e, ill. délután meddig marad a gyermek.)

Iskolavezetés


  Takarító állás (Frissítve 2018.10.17)


FONTOS! [eKréta] Gondviselői regisztráció meneteNagyobb méretben való megtekintés

Egészségnap a felsőben

A rendezvényszervezők célja az volt, hogy a tanulók figyelmét ráirányítsák az egészséges életmódra, a testi és lelki egészség megőrzésének a fontosságára, megkedveltessék a mozgást és szerezzenek a résztvevőknek egy kellemes napot.

A tanulók előzetesen elkészítendő feladatot is kaptak. Az egyik ilyen feladat az egészséggel kapcsolatos, reklámfilm készítés volt. Érdekesebbnél- érdekesebb munkákat nyújtottak be az osztályok: egészséges élelmiszert- (gyümölcs, tejtermék), mozgást-, tisztálkodást-, környezetünk tisztántartásának fontosságát népszerűsítő filmeket tekinthettünk meg, a vetélkedőt megelőző előadás végén. Az előadást iskolánk védőnője tartotta, melynek témája az elsősegélynyújtás volt. Az előadáson szerzett ismereteket a versenyzők a vetélkedőn hasznosíthatták.

A másik előzetesen elkészítendő feladat, mely a kiállítás anyagát képezte, a zöldség vagy gyümölcs kompozíció elkészítése volt. Íme néhány a kiállítás anyagából:

alt                  alt

alt                 alt

 

A vetélkedő 12 állomásból állt, amelyeken a 4 fős csapatok különböző érdekes feladatokat oldottak meg. Volt ott rejtvényfejtés, ételkóstoló, illat felismerés, mozgás –erőnlét felmérés és ügyességi játék, elsősegélynyújtás, orvosi eszköz felismerés. Belecsempésztük az irodalmat, az egészséggel kapcsolatos közmondások, szólások kirakó játékkal, a művészetet a- a „Mi hiányzik a képről?” állomáson, a számítástechnikára pedig a reklámfilm anyagának összevágásánál volt nagy szüksége a csapatoknak, az előzetes munkában.

 

alt                     alt

                                                                                                                                 alt              alt    

Elmondhatjuk, hogy igazán hasznos, érdekes és jó hangulatú rendezvényben volt részünk.

Mindenkinek köszönjük a segítségét, aki munkájával hozzájárult rendezvényünk sikerességéhez!

További képek

Videók

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA